https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-03.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-04.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-05.png
https://logicland.mk/wp-content/uploads/2024/02/kid-programming-block-game-transparent.png

Закажи демо час

Доколку не сте сигурни кој курс е соодветен за вас или вашето дете, или сакате да добиете повеќе информации за некој од курсевите, закажете термин на формата подолу. Дојдете да се запознаеме, и да почнеме со учење!