https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape01.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape02.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape03.png
https://logicland.mk/wp-content/uploads/2024/02/main-new-1.png
Влезете во светот на програмирањето

Welcome to Logic Land

Место каде ќе учиме да програмираме, решаваме проблеми и развиваме знаења за кариера во ИТ.

https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-01.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-02.png
Нашите Услуги

Што нудиме

https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2024/02//iStock-1262689273.jpg
Кодирање за почетници

Започнете го своето патување во светот на програмирањето. Преку интерактивни активности и забавни приказни, децата ќе се запознаат со основите на програмирањето.

Read More
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/sr-img02.png
Основи на програмирање

Премиенете на следното ниво на програмирање со запознавање со вистински програмски јазици како Python, JavaScript и PHP.

Read More
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/sr-img03.png
Напредно програмирање

Запознавање со структурирано и објектно ориентирано програмирање, вовед во алгоритми и работа на реални проекти.

Read More
195

Kids Are Happy

254

Happy To Service

399

Cup Of Coffee

468

Our Happy Clients

https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-03.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-04.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-05.png
https://logicland.mk/wp-content/uploads/2024/02/kid-programming-block-game-transparent.png

За Logic Land

Идејата за Logic Land се роди од желбата да се сподели радоста на програмирањето со младите умови. Со цврста верба дека моќта на технологијата може да ја обликува иднината, нашиот тим замисли место каде децата не само што ќе можат да научат да кодираат, туку и да развиваат креативност, критичко размислување и вештини за решавање проблеми.

Во Logic Land, ние веруваме дека кодирањето не е само за пишување линии код; се работи за поттикнување на размислување, љубопитност, истражување и иновација. Нашата внимателно изработена наставна програма ја комбинира нашата експертиза за програмирање со практични активности за да создаде извонредно искуство за учење за деца на возраст од 6-14 години.

Без разлика дали вашето дете ги прави своите први чекори во светот на програмирањето или сака да ги подобри своите вештини, Logic Land нуди средина каде секое дете може да напредува. Придружете ни се на ова возбудливо патување додека ја зајакнуваме следната генерација дигитални креатори, решавачи на проблеми и лидери.

https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-06.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-07.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-08.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-09.png
Активни обуки

Пронајди соодветна обука, и започни со учење

 Кодирање со блокови – CodeMonkey Jr

CodeMonkey Jr. е наменет за најмалите програмери. Преку игра и кодирање со блокови, ќе се запознаеме со основите на програмирањето, притоа помагајќи му на пријателчето мајмун да стигне до богатството.

 • Возраст: 6-7 Години
 • Траење: 14 недели

* Цената се однесува за целиот курс, може да се плаќа на рати додека трае курсот

Кодирање со блокови – Beaver Achiever

Beaver Achiever е одличен за стимулирање на младите ученици да научат основни вештини за кодирање. Учениците ќе користат блокови за кодирање за да му помогнат на пријателчето дабар да заврши различни задачи во неговото природно живеалиште.

 • Возраст: 6-8 Години
 • Траење: 14 недели

* Цената се однесува за целиот курс, може да се плаќа на рати додека трае курсот

Програмирање со CoffeeScript – Coding Adventure

Coding Adventure е курс заснован на игра каде што учениците учат да кодираат во CoffeeScript додека му помагаат на мајмунот да ги фати бананите. Курсот е вовед во кодирање базирано на текст.

 • Возраст: 8+ Години
 • Траење: 14 недели

* Цената се однесува за целиот курс, може да се плаќа на рати додека трае курсот

Дигитална писменост

Курсевите за дигитална писменост ќе ги запознаат студентите со различните аспекти на компјутерите и како да ги користат. Исто така, ќе ги научи студентите како безбедно да се однесуваат во дигиталниот свет.

 • Возраст: 8+ Години
 • Траење: 14 недели

* Цената се однесува за целиот курс, може да се плаќа на рати додека трае курсот

Game Builder

По завршувањето на курсевите за дизајн на игри, студентите ќе можат да ја извршат секоја фаза од процесот на создавање игра со Game Builder - од изборот на сопствена приказна до програмирање на правилата на нивните игри.

 • Возраст: 10+ Години
 • Траење: 14 недели

* Цената се однесува за целиот курс, може да се плаќа на рати додека трае курсот

Вовед во Python – Banana Tales

Banana Tales е сеопфатен курс за кодирање каде студентите користат Python за да преку игра се запознават со различни концепти за кодирање додека ја обновуваат патеката на бебе мајмун назад дома.

 • Возраст: 12+ Години
 • Траење: 14 недели

* Цената се однесува за целиот курс, може да се плаќа на рати додека трае курсот

https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-08.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-02.png
Our Blog

Latest Blog & News

Кој курс е соодветен според возраста?

Најдете го совршениот курс за програмирање за секоја возраст и ни

 • March 4, 2024
 • No Comments

Важноста на учењето програмирање од рана возраст: Градење умови подготвени за иднината

Во денешното дигитално доба, способноста за кодирање станува фун

 • February 26, 2024
 • No Comments
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-10.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-11.png
Како функционира

Чекори до успех

 • 1

  Пројанди соодветна обука

  Истражи ги сите обуки, и пронајди обука која ќе одговара на возраста.

 • 2

  Едноставен процес на запишување

  Пополнете ја формата подолу, или контактирајте не за да најдеме термин кој ви одговара.

 • 3

  Започнете со учење

  Нурнете во интерактивни лекции и практични проекти водени од искусни инструктори, обезбедувајќи збогатено искуство за учење што поттикнува истражување и раст.

https://logicland.mk/wp-content/uploads/2024/02/iStock-1359107264-1-scaled.jpg
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape03.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/06/an-img-12.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape02.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/06/an-img-13.png
https://logicland.mk/wp-content/uploads/2024/02/kid-programming-robot-hand.png
Контакт

Започнете ја програмерската авантура