Адреса

Маршал Тито бр. 180

Гевгелија

Работно време

Понеделник - Петок
09:00 - 19:00

Контакт

contact@logicland.mk

070 462 575

https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape03.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/06/an-img-12.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/slider_shape02.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/06/an-img-13.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/06/contact-img.png
Контакт

Започнете ја програмерската авантура