https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-03.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-04.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/an-img-05.png
https:////logicland.mk/wp-content/uploads/2022/05/about_img-1.png

За Logic Land

Идејата за Logic Land се роди од желбата да се сподели радоста на програмирањето со младите умови. Со цврста верба дека моќта на технологијата може да ја обликува иднината, нашиот тим замисли место каде децата не само што ќе можат да научат да кодираат, туку и да развиваат креативност, критичко размислување и вештини за решавање проблеми.

Во Logic Land, ние веруваме дека кодирањето не е само за пишување линии код; се работи за поттикнување на размислување, љубопитност, истражување и иновација. Нашата внимателно изработена наставна програма ја комбинира нашата експертиза за програмирање со практични активности за да создаде извонредно искуство за учење за деца на возраст од 6-14 години.

Без разлика дали вашето дете ги прави своите први чекори во светот на програмирањето или сака да ги подобри своите вештини, Logic Land нуди средина каде секое дете може да напредува. Придружете ни се на ова возбудливо патување додека ја зајакнуваме следната генерација дигитални креатори, решавачи на проблеми и лидери.

Watch Us

Start Growing With Community