Основи на PHP
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Основи на PHP

Нурнете во светот на програмирањето PHP со нашиот курс за почетници. PHP е разновиден и моќен програм

Напреден веб дизајн
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Напреден веб дизајн

Во овој курс, ќе навлезете длабоко во светот на веб-развојот, совладувајќи го напредниот HTML, CSS и JavaS

Напреден Python
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Напреден Python

Во овој курс, ќе ги истражите напредните концепти и техники на Python, надополнувајќи го вашето знаењ

Основи на Python
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Основи на Python

Добредојдовте во светот на програмирањето во Python! Python е разноврсен програмски јазик погоден за по

Основи на веб дизајн
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Основи на веб дизајн

Добредојдовте во светот на веб дизајнот! Во овој курс, ќе се запознаете со основите веб дизајнот: HTM

Кодирање Chatbot-и со Python
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Кодирање Chatbot-и со Python

Во оваа иновативна програма, студентите ќе тргнат на возбудливо патување во светот на програмирањ

Вовед во Python – Banana Tales
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Вовед во Python – Banana Tales

Учење преку игра Во играта, мајмуни близнаци беа разделени после силен земјотрес – оставајќи ед

Game Builder
 • By admin
 • February 21, 2024
 • No Comments

Game Builder

Преку Game Builder, децата ја учат основата и концептите за дизајн на игри. Преку употребата на програмс

Дигитална писменост
 • By admin
 • February 14, 2024
 • No Comments

Дигитална писменост

Преку курсот за дигитална писменост, учениците ќе се запознаат со компјутерите и како да ги корист